event consulting

Niet alleen organiseren wij graag jouw hele evenement, ook voor uitsluitend advies of regie ben je bij The Event Agency meer dan welkom. Wij helpen en ondersteunen je graag om van ieder feestelijk of zakelijk evenement een succes te maken.

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en werken daarom uitsluitend met event professionals en kwalitatief hoogstaande partners die ervoor zorgen dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring en succes wordt. Omdat wij ook niet van onaangename verassingen houden, worden er van tevoren duidelijke afspraken met betrekking tot het tarief gemaakt.

De kwaliteit van onze event professionals staat garant voor een prettige sfeer en perfecte uitvoering. Zij geven door hun flexibele en professionele werkwijze kleur en inhoud aan jouw event.

eventbureau | event consulting

Machinekamer

eventbureau | special events De Machinekamer, het voormalige engergiehuis van Philips, is gevestigd op Strijp-S en huisvest een restaurant en drie fashion labels. On-opgepoetst industrieel design kenmerkt het complete pand, met de Showcase als duidelijke blikvanger. Deze event ruimte kenmerkt zich door de prachtige industriele architectuur, het immens hoge plafond en originele elementen uit de Philips tijd.

The Event Agency is gevraagd om de mogelijkheden te exploreren voor deze event ruimte. Hiervoor hebben we vele contacten gelegd met potentiele partijen, diverse events georganiseerd en een aantal toepasbare concepten uitgewerkt voor deze opdrachtgever.

Uiteindelijk is uit de verschillende mogelijkheden gekozen voor een permanente invulling van de Showcase. Deze behelst een Pastry Club van een high-end patissier in grand cafe stijl.

vacatures

eventbureau | event consulting Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor banen of stages. Open sollicitaties kunnen wij daarom ook niet in behandeling nemen.

contactformulier

contactgegevens

The Event Agency

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

T: +316-41904329

KvK nummer: 17172091

E: info@eventagency.nl
I: www.eventagency.nl

BTW nummer: NL148319300 B01