event styling

The Event Agency is specialist in het inrichten en stylen van alle soorten feestelijke en zakelijke evenementen. Wilt u voor uw event een adembenemend maatvoorstel ontvangen, dan horen wij dat heel graag!

Omdat wij vinden dat jouw event in zijn geheel moet kloppen, bieden wij een uitgebreid scala aan meubelen en styling materialen. Door middel van kleurgebruik, meubilair, verlichting en bloemwerk creëren wij een verrassende en mooie sfeer.

Onze decorateurs en stylisten hebben reeds vele soorten locaties en ruimtes omgetoverd in diverse sferen. Hierbij kun je uitgaan van een van onze bestaande Lounge & Decoration Specials maar onze stylisten bedenken ook graag een compleet nieuwe invulling.....helemaal afgestemd op jouw evenement!

eventbureau | event styling

The Class Company

eventbureau | event styling The Class Company is al sinds jaren een zeer gewaardeerde relatie van The Event Agency. Voor vele projecten hebben wij reeds voor hen mogen werken en de samenwerking is altijd top.

Zo hebben we vorig jaar een ontzettend leuk evenement gestyled voor UGG Australia. De styling betrof een California Lounge voor de nieuwe collectie.

Een ander uitdagend event was het aankleden van MTV Super Sweet World Class. We hebben voor niemand minder dan de dochter van Jörgen Rayman de styling mogen realiseren voor dit programma.

Wij hopen in de toekomst nog vaak samen te werken met The Class Company voor opdrachtgevers zoals Fortis, ABN Amro en Ugg!

PSV stadion

Maison van den Boer heeft voor het PSV stadion al diverse malen gebruik gemaakt van de styling expertise van The Event Agency. Al jaren hebben wij een fijne samenwerking met elkaar.

Voor het jaarlijkse feest van de politie hebben wij vier complete etages van het PSV stadion mogen omtoveren tot een feestelijk geheel. Maar ook voor andere opdrachtgevers mochten wij onze creativiteit de vrije loop laten.

Variërend van Dutch Delight, Masquerade Midnight tot Boogie Wonderland! Dankzij onze styling professionals wordt iedere ruimte sfeervol ingericht zodat iedereen zich in een andere ruimte waant. Hierdoor is ieder evenement van Maison van de Boer een groot succes en zijn alle personeelsleden tevreden terug naar huis gegaan.
eventbureau | event styling

contactformulier

contactgegevens

The Event Agency

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

T: +316-41904329

KvK nummer: 17172091

E: info@eventagency.nl
I: www.eventagency.nl

BTW nummer: NL148319300 B01