special events

Laat je betoveren door de sprankelende events die The Event Agency met alle plezier voor je organiseert! Een dag of avondvullend arrangement boordevol verrassingen die alle verwachtingen zal doen overtreffen.

Variërend van een elegante fashion show tot aan een product lancering, team event of een spectaculair personeelsfeest; niets is ons te gek! Oog voor detail en een flinke dosis creativiteit maken ieder concept tot een bijzondere beleving.

Met de mogelijkheden van The Event Agency zet je jouw gasten in het zonnetje. Dit kan op allerlei verschillende manieren, van een relaxte bedouin party tot een chique gala diner.

Kijk zeker even bij Impression voor meer sfeerbeelden!
eventbureau | special events

MLY

eventbureau | special events Als vaste partner van modelabel MLY, produceren wij elk modeseizoen de photo- en videoshoot voor de nieuwe collectie. Ook de spetterende fashion shows tijdens de AFW wordt door ons georganiseerd.

Inmiddels hebben wij de producties verzorgd van zes collecties en zijn we hiervoor met een hele crew onder andere afgereisd naar Zuid-Italie en Berlijn. De fashion shows hebben op prachtige locaties plaatsgevonden zoals de Westerliefde in Amsterdam, het Klokgebouw en het atelier van topdesigner Piet Hein Eek.

Afgelopen seizoenen heeft MLY haar nieuwste collecties gepresenteerd in samenwerking met The Event Agency en Igepa Nederland. Door deze cooperatie is er een bijzondere setting gecreeerd voor beide merken, en hebben zij een versterkende werking op elkaar gehad.

Absolut

Wanneer Pernod Ricard zijn assortiment uitbreidt met het bekende Zweedse wodka merk Absolut, moet dit natuurlijk onder de aandacht worden gebracht. Pernod Ricard vroeg ons een event te bedenken waarbij dit op spectaculaire wijze zou gebeuren.

Tijdens het Absolut Launch Event werd Absolut Vodka op gepaste wijze gepresenteerd aan alle gasten in Club M in Breda. Na een zeer boeiende presentatie werd de fles met behulp van een kettingzaag uit een enorm ijsblok gezaagd. Hierna konden de gasten aan de ijsbar proeven uit borrelglaasjes van ijs!

Om iedereen te laten wennen aan het merk mochten de gasten hun eigen fles Absolut voorzien van een nieuw uiterlijk. Dit alles onder het genot van heerlijke Absolut cocktails en diverse Zweedse hapjes
eventbureau | special events

contactformulier

contactgegevens

The Event Agency

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

T: +316-41904329

KvK nummer: 17172091

E: info@eventagency.nl
I: www.eventagency.nl

BTW nummer: NL148319300 B01